Reactie plaatsen

Reacties

Ron en Sophie
17 dagen geleden

Lieve Marit,

2,5 jaar geleden ging onze kraamweek met jou niet door aangezien je helaas je enkel had gebroken.
Maar wat waren we blij dat je in de kraamweek van ons tweede dochtertje beschikbaar was!

Door jou hebben we intens genoten van onze kraamweek. We werden volledig ontzorgd; heerlijke ontbijtjes, lunch en tussendoortjes heb je voor ons gemaakt, zelfs een grote pan met vers gemaakte kippensoep omdat ik zo weinig eetlust had. We hebben er een paar dagen heerlijk van kunnen eten.
Ook naar het huishouden hadden we geen omkijken, de toiletten, het verschonen van het bed en de was werd door jou dagelijks gedaan. Op die manier konden wij optimaal genieten van onze baby en aan elkaar wennen.
De borstvoeding ging goed, mijn herstel ook en zowel Ron en ik konden ‘s middags dutjes doen terwijl jij met de baby beneden was.

Dank voor je goede zorgen en dank dat we door jou deze keer optimaal hebben kunnen genieten van onze kraamweek.

Liefs,
Ron en Sophie

Christel
18 dagen geleden

Via een kennis zijn we bij Marit uitgekomen als kraamverzorgster. Wij zijn ontzettend blij dat zij bij ons kon kramen. Ik was in verwachting van een tweeling en heb al een 3 jarig dochtertje. Ik wist niet wat ik van een kraamhulp kon verwachten aangezien ik bij mijn dochter geen kraamhulp had. Maar wat heerlijk ontzorgd was onze tijd! Marit voelt feilloos aan waar behoefte aan is en zorgt ervoor dat je echt je rust kan nemen. De gehele kraamtijd was ik daardoor erg relaxt. Dank je voor deze heerlijke tijd, ik heb er van genoten! Veel liefs, Christel

Juliette van der Linden
7 maanden geleden

Wat hebben we een fijne kraamtijd na de geboorte van ons tweede kindje achter de rug. Het was super met Marit! Ze heeft zoveel kennis en ervaring, straalt rust uit, heeft een nuchtere kijk op dingen en zorgde voor een fijne sfeer tijdens de eerste dagen na de komst van ons kindje. Ook met onze oudste deed Marit het heel leuk waardoor onze oudste zich ook betrokken voelde bij alles. We hebben genoten van Marit haar hands-on mentaliteit als het ging om huishoudelijke dingen, en daarnaast haar zachte en verzorgende hand voor baby en moeder. Marit, dank je wel! Liefs van de familie Bouman!

Sigrid en Max
4 jaar geleden

Ons eerste kindje is geboren midden in een roerige tijd (corona). Een eerste kindje krijgen is al spannend en nu helemaal. Dankzij Marit hebben wij een heerlijke kraamweek gehad. Ze heeft een heerlijke nuchtere kijk op alles en heeft ons op een fijne en relaxte manier de eerste week geholpen. Wij kunnen iedereen Marit aanraden!

Marit; heel erg bedankt voor onze fijne week! Wij hebben genoten en zijn nu klaar voor de rest!

Jeroen Tol en Susanne Tol Mensink
4 jaar geleden

Lieve Marit,

Wat vonden wij het spannend. Ouders worden van onze zoon Boaz. We hebben door je zorgzaamheid, goede adviezen en warme persoonlijkheid een fijne kraamtijd gehad. Dank hiervoor.

Liefs Jeroen en Susanne

Luna Roy
4 jaar geleden

It was a very good experience with you Marit during my kraamzorg week. As a new mother I loved your calm nature and different techniques to make the baby happy. It was a great leaning week. Thank you so much your time and hard work.

Marjolein en Jeroen Koelemeij
5 jaar geleden

Lieve Marit,

Onze kraamweek begon met wat uitstel omdat we nog een aantal nachten in het ziekenhuis moesten blijven, maar wat hebben we daarna genoten van onze eerste dagen thuis! Annabel is ons eerste kindje dus alles was nieuw voor ons, maar zodra je binnenkwam begon je direct ons allerlei handigheidjes aan te leren en ons helemaal te ontzorgen.
Waar ik vaak geen aandacht meer voor mezelf had, zorgde jij des te beter voor mij door me steeds een heerlijk ontbijtje, een kopje thee of een bakje vers fruit voor mijn neus te zetten. In de ochtenden nam jij onze dochter even onder je hoede zodat wij nog wat extra uurtjes slaap konden pakken.
We hebben ontzettend genoten van de rust die je met je meebracht, de vele nuttige tips en adviezen en zeker ook de gezelligheid.

Hopelijk tot ziens in de toekomst!

Lieve groet,
Marjolein, Jeroen en Annabel

Wieneke
5 jaar geleden

Lieve Marit,
Wij zijn heel blij dat je bij ons was in de kraamweek. Het was zo genieten, je regelde alles zonder dat wij daarom hoefden te vragen. Je was vrolijk, gezellig en lief. Ons zoontje van 2 was ook weg van je en zegt nog steeds af en toe: “Marit boven..” :) Het voelde heel vertrouwd dat jij bij ons was in deze mooie en intense tijd. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en fijne tijd samen!
Lieve groet, Wieneke

Roy en Mich
5 jaar geleden

Dag Marit,
Je was een fantastische kraamhulp voor ons in een periode dat ik weinig hulp had. Je let erg op de behoefte van moeder en kind en bent een prettige persoonlijkheid binnen een nieuwe gezinssituatie. Ons kindje had een grote eetlust en daarin voorzag jij ons van goede adviezen. Ook vonden wij het fijn dat je ook aandacht gaf aan ons dochtertje van 2.5. Verder waren wij erg tevreden over de taken die je bij ons uit handen nam. Liefs van Roy en Mich

Anke en Dennis
5 jaar geleden

Lieve Marit,
we hadden niet bepaald een prettige start in het ziekenhuis, Casper en ik. Wat een pittige bevalling! Gelukkig heb jij met al je aandacht en zorg onze start eenmaal thuis zo goed mogelijk gemaakt. Dat hadden we nodig.
Je aandacht, zorg én rust waren precies hetgeen we nodig hadden. Je had niet alleen aandacht voor de praktische zaken, maar ook voor het mentale gedeelte. Ik voelde ruimte om even uit te huilen, maar we hebben ook gelachen.
Ook heb je de newborn papa goed op weg geholpen, zonder hem als assistent te behandelen.

Ik kan iedereen Marit aanbevelen in die o zo belangrijke eerste dagen/week na de bevalling.

Hartelijke groet, Dennis, Anke en Casper.