Mijn naam is Marit Jansen en woonachtig in Velserbroek.

Ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons van 23 en 26 jaar.

Toen ik op 12 jarige leeftijd nog een zusje kreeg, werd de kraamverzorgster in mij geboren.

Ik liep de hele week achter de kraamverzorgster aan en mocht haar bij alles helpen.

Toen wist ik het: dit wil ik later ook worden!

Na mijn middelbare school heb ik de MDGO-VZ afgerond en ben sindsdien vanaf mijn 20e jaar werkzaam in de kraamzorg. Ik heb voor diverse kraambureaus gewerkt en ben nu werkzaam als zelfstandig kraamverzorgster.

Ik ben aangesloten bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Door het volgen van diverse bijscholingen zorg ik er voor dat mijn kennis over o.a. borstvoeding, EHBO, reanimatie en verloskunde altijd toereikend is.

Ik neem slechts 2 gezinnen per maand aan, omdat ik de toegezegde zorg wil kunnen garanderen. Ik wil graag alle tijd en ruimte hebben om de zorg zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Voor mij is ieder gezin uniek en verdient daardoor dan ook unieke zorg.

De zorg wordt speciaal op jou en je kindje, maar zeker ook op het hele gezin afgestemd.

Mijn prioriteit is rust creëren zodat je optimaal kunt herstellen van je bevalling en een ontspannen kraamtijd hebt. Het zal je rust geven als je weet dat er iemand aanwezig is die niet alleen jou en je baby goed in de gaten houdt, maar die er ook voor zorgt dat het gezinsleven gewoon doordraait.

Wil jij graag een onbezorgde kraamtijd en spreekt bovenstaand verhaal je aan ? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.